Bezoek ons I Sing Zang podium - kom luisteren en kom zingen!


Vrienden van de Zangkunst stelt zich ten doel het bevorderen van de zangkunst. Zij biedt zangers een podium.

Jong en oud -gevorderd amateur of professional- uit de regio en daarbuiten; iedere liefhebber van de zangkunst is welkom. Lid zijn van de Vrienden van de Zangkunst is daarom méér dan alleen een gelegenheid om te zingen voor publiek. Het biedt de mogelijkheid inspiratie op te doen en liefhebbers van de zangkunst te ontmoeten.


Leden en toehoorders

Zowel zangers als belangstellenden kunnen lid worden. De zangers zijn zowel amateurzangers, semi-professionals, aankomend professionals als ook professionals. Door deze mix, vindt een vruchtbare uitwisseling plaats van niveaus en stijlen. In de loop der jaren hebben bij de vereniging meerdere talenten gezongen die daarna mooie carrières maakten.


Wilt u een impressie zien van de zaal waar de optredens plaatsvinden? Klik hier.


Een lidmaatschap bedraagt 35 euro per jaar. Bij de I Sing Zangpodia en andere zangevenementen zijn ook belangstellenden die geen lid zijn, van harte welkom; zij betalen 7 euro entree.

Wij nodigen aspirant-zangers graag uit om zich aan te melden voor een kennismaking.

Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend luisteren!
Bel even of stuur ons een e-mail, dan zorgen wij voor een gratis entreebewijs.

Maandelijks I Sing Zangpodium in de Sociëteit de Vereeniging, Kazernestraat 38b, 2514 CT Den Haag.
Aanmelden voor het podium?  Klik hier.

Activiteiten
 

Eén keer per maand wordt een zangpodium georganiseerd. De I Sing Zangpodia zijn openbaar voor belangstellenden. Sommige avonden hebben een speciaal thema of worden gecombineerd met een workshop of lezing.

I Sing Zangpodium

De maandelijkse optredens vinden plaats in de historische zaal van de Sociëteit de Vereeniging aan de Kazernestraat 38b, Den Haag. De zaal beschikt over een vleugel.
De zangers melden zich voor dit zangpodium aan en komen doorgaans zelf met hun vaste begeleiding. In overleg kan ook gebruik worden gemaakt van een pianist via de vereniging. De meeste zangers zingen met pianobegeleiding, maar ook andere instrumenten zijn welkom. De programmacommissie verwerkt de aanmeldingen tot een samenhangend geheel, dat als uitnodiging voor de avond wordt verspreid onder de leden. Het niveau en de kwaliteit van de zangers worden geacht publiekswaardig te zijn.
 

voor ons archief klik hier.